Super Mario prodaja i cena | Game Centar

Super Mario - kultni lik i Nintendo ikona!

Set Ascending Direction

1-20 of 41

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Set Ascending Direction

1-20 of 41

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Super Mario je postao lektira za gaming industriju, kultni karakter koji služi kao primer kako jednostavna igra može da osvoji srca svih. Njegov lik se danas može naći svuda, na majicama, čašama, kapama, stoga bacite pogled na našu ponudu sa motivima ovog legendarnog vodoinstalatera.

Kreiran je 1981. godine od strane japanskog dizajnera video igara - gospodina Šijageru Mijamota. Kao protagonista kultne franšize i maskota kompanije Nintendo pojavljuje se u više od 200 video igara, u nekoliko animiranih serija i mnogim drugim medijima. Predstavljen je kao niski vodoinstalater sa karakterističnim brkovima koji živi u Kraljevstvu Pečuaraka, a zadatak mu je spasavanje princeze Breskvice od zlog Bauzera.

Sa preko 500 miliona prodatih igara širom sveta, Mario franšiza spada u red najprodavanijih franšiza svih vremena. Super Mario ste igrali na nekoj od sledećeih konzola: NES, Super NES, Nintendo 64, Nintendo Game Cube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo Switch, Game Boy, Virtual Boy, Game Boy Color, Niindento DS, Nintendo 3DS, Nintendo Switch Lite.

Games 4 all kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji za porudžbine preko 4999 din. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.