Kućišta i napajanja - Cooler Master oprema za računare // Super cena.

Set Ascending Direction

1-20 of 37

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Ascending Direction

1-20 of 37

Page:
  1. 1
  2. 2

Kućišta za računar - sa RGB ventilatorima ili prazna, sa napajanjem ili bez - za svaki kompjuter povoljna cena.

Game Centar se pobrinuo da vašu konfiguraciju smestite bezbedno u efektno radno okruženje širokom ponudom PC kućišta renomiranih brendova poput Cooler MasteraNZXTMarvoDeepCoolASUS i drugih lidera u ovoj oblasti. Prazna kućišta ili sa svetljećim RGB ventilatorima ne samo da su sigurna već su dizajnirana po poslednjim trenovima za još veći estetski doživljaj. Najbolje kućiošte je ono u čijem odnosu cene i kvaliteta dobijate najbolji sistem hlađenja i prostorno rešenje. Sama izrada je takođe bitna, a većina kvalitetnih kućišta izrađena je od čelika i kaljenog stakla. Što se tiče dimenzija, na Vama je da odaberete da li vam treba Mini, Midi ili Middle Tower, a bitan detalj je odabir podržanih formata matičnih ploča. Napajanja za PC omogućavaju kompjuteru stabilnu i kvalitetnu osnovu, a u našoj ponudi imamo različite snage: 500W/600W,800W/1000W/1250W i tako dalje. Iako ne spada u najbitniju kompjutersku komponentu prilikom sklapanja konfiguracija, napajanje ima veliki značaj za rad PC računara, a pored toga što produžava život računaru izvlači i maksimum iz funkcionisanja.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Sklapanje PC konfiguracija po povoljnoj ceni - samo u Game Centar prodavnicama - Imate pitanje? Pozovite naš Call centar na 06759859.


Prodaja Cooler Master Technology Inc monitora po SUPER cenama.

Cooler Master Technology Inc. je tajvanski proizvođač PC opreme sa sedištem u Tajpeju. Kompanija je osnovana 1992. godine, a poznati su po visoko kvalitetnim standardnim hladnjacima i vodenim hlađenjima, prelepo dizajniranim kućištima za računare, ventilatorima, ostalom opremom za PC. Poslednjih godina izbacili su nekoliko vrlo kvalitetnih gaming stolica (Cooler Master Caliber serija) po konkurentskim cenama. 

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem