Grafičke karte - ASUS™ oprema za gejmere i računari - ROG & TUF | Powered by ASUS gaming mašine i periferije

Set Ascending Direction

18 rezultata

Set Ascending Direction

18 rezultata

U ponudi imamo najnovije modele nVidia grafičkih kartica RTX 3060 Ti, RTX 3070 i RTX 3080 koje su prava retkost i veoma teško ih je nabaviti.

GAME CENTAR vam nudi najveći izbor vrhunskih grafičkih kartica po najpovoljnijim cenama, svi modeli na jednom mestu. Online prodaja, besplatna dostava i veliki izbor. Odlične, akcijske cene najpoznatijih brendova GigabyteMSIASUS Sapphire, XFX. Grafička kartica je jedna od najvažnijih komponenti za dobar gejmerski računar i važan deo računara za 2D i 3D dizajn. Cene grafičkih kartica za gaming su veoma različite i kreću od oko 15.000 dinara za slabije modele, a cene znaju da idu i preko 1000 evra za najnovije i najjače modele kartica. nVidia i AMD grafičke kartice su uglavnom veoma slične u odnosu performanse / cena. Imajte u vidu da najjači modeli grafičkih karti zahtevaju i kvalitetno napajanje, često i preko 600W snage. Grafičke kartice sa ultra-brzom DDR6 memorijom već uveliko postaju standard, tako da je naša preporuka da se uvek bira noviji model sa DDR6 umesto DDR5 memorijom ukoliko je cena slična. Grafičke kartice se mogu koristiti i za kopanje (rudarenje) kriptovaluta. Za rudarenje se obično modeli kartica sa 256-bitnim i jačim memorijskim magistralama. Prodaja grafičkih kartica beleži stalne promene u cenama i dostupnosti, i ponuda često zna da se ralikuje iz dana u dan. U poslednje vreme počele su da izlaze i LHR (Low Hash Rate) grafičke karte na radost svih istinskih ljubitelja gejminga.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Sklapanje PC konfiguracija po povoljnoj ceni - samo u Game Centar prodavnicama - Imate pitanje? Pozovite naš Call centar na 06759859.


PRODAJA ASUS ROG i TUF TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

ASUS je tajvanska kompanija osnovana pre više od 30 godina. ASUS je strastven prema tehnologiji i vođen inovacijama. Oni vole da kažu o sebi: "Sanjamo, usuđujemo se i trudimo se da stvorimo digitalni život bez napora i radost za sve. Uvek smo u potrazi za neverovatnim idejama i iskustvima i težimo da pružimo neverovatno u svemu što radimo."


Pored raznih segmenata, specijalizovani su za proizvode gaming industrije. Njihovi proizvodi su veoma popularni kod e-sportista. Pored dugotrajnosti većinu proizvoda ovog brenda odlikuje razne inovacije i kvalitetni materijali. ASUS miševi poznati su po izuzetnoj preciznosti, velikoj izdržljivosti i responzivnosti tastera, najčešće programbilnih uz pomoć softvera. Ponosni su na ROG (Republic of Gamers) i TUF Gaming serije proizvoda koje nude fantastičan kvalitet po pristupačnim cenama.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem