PS5 konzole

PS5 konzole

Set Ascending Direction

1 rezultata

Set Ascending Direction

1 rezultata

PS5 - PlayStation 5 konzole prodaja i odlične cene

U GAME CENTAR online shopu i prodavnici prodajemo Sony PlayStation 5 konzole i opremu. Bitno je da znate da PS5 konzola pojavila na tržištu 19.11.2020. godine, ali u veoma ograničenim količinama. Od tada se radi po sistemu rezervacija PlayStation 5 konzola, pa se po pristizanju novih količina kupci sa liste rezervacija kontaktiraju.

Takodje nije loše znati da postoji PS5 konzola sa čitačem bluray diskova i druga verzija konzole takozvana Digital Edition, koja je po specifikaciji identična kao i klasičan PS5, ali nema ugradjen čitač bluray diskova, tako da sa tom verzijom ne možete kupovati igrice na diskovima.

Ovo su fantastične igre koje ćemo sa zadovoljstvom igrati na PlayStation 5 konzolama: Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift ApartGran Turismo™ 7Returnal, Sackboy A Big AdventureDemon's SoulsNBA 2K22, PES 2022, FIFA 22HITMAN 3Resident Evil VillageGodfall™, Oddworld: Soulstorm™, Pragmata.

Pored ovih sjajnih igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju, recimo: Far Cry 6 , najnoviji Battlefield.

Pored igara u ponudi imamo i PSN wallete (kartica), kao i PS+ (PlayStation Plus) pretplata za nalog. Pratite naš sajt i društvene mreže kako bi u pravo vreme saznali koje igre su na akciji, sniženju i u preorder-u. Iskoristite popuste i nagradne poene.

Kada je u pitanju plaćanje, GAME CENTAR nudi mnogo opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova. GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 2999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Rezervišite svoj primerak PS5 konzole.