Laptop računari - Gigabyte prodaja kompjuterskog hardvera / super cena

Set Ascending Direction

4 rezultata

Set Ascending Direction

4 rezultata

Prodaja laptop računara po super cenama.

Želite da kupite laptop po najpovoljnijoj ceni u gradu? Na raspolaganju je uvek sjajna ponuda laptopova na akciji. Na Game Centar sajtu - Online prodavnici možete naći najnovije modele laptop, notebook, ultrabook i drugih prenosivih računara. Neki od brendova iz naše ponude su: Gigabyte, HP, Acer, Dell, Asus. Laptop prenosivi računari postali su izuzetno popularni posebno tokom pandemije COVID-19 virusa. Nažalost, stiglo je vreme da je za svaki posao od kuće neophodan jedan laptop računar. Ali laptop nije samo PC - već je i zabavni centar, društvena mreža i Vaš radni prostor. U zavisnosti kakvu konfiguiraciju želite sklopićemo Vaš računar. Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za sve laptop računare. Ukoliko pak želite, Vaše kompjuter možete preuzeti u našim prodavnicama u Novom Sadu ili Beogradu.

Novo u ponudi - gejmerski laptopovi

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.


Prodaja Gigabyte hardvera po SUPER cenama.

Gigabyte Tehnology je tajvanski proizvođač i distributer računarskog hardvera. Osnovan je 1986. godine a sedište mu je u Nju Tajpeju. Osnovna delatnost kompanije Gigabyte su matične ploče, zatim grafičke karte i laptop računari. 

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem