MINECRAFT igrica u Srbiji najbolje cene - majice, kape, torbe, Majnkraft igrice *online prodaja

Nintendo Switch Lite prodaja cena

Prodaja Nintendo Switch Lite po najboljoj ceni u Srbiji.

Uživajte u novoj, laganoj i prelepoj Switch Lite konzoli. Novi Nintendo Switch je posvećen ručnom gejmingu, tako da možete igrati svoje omiljene igrice bilo kada, bilo gde.

Set Ascending Direction

20 rezultata

Set Ascending Direction

20 rezultata

 ➤Besplatna dostava za porudžbine preko 2999 din. Nintendo je objavio novi Switch (Lite), koji je dizajniran kao alternativa popularnoj konzoli po nižoj ceni. Switch Lite košta oko 150 evra manje od originalnog Switch-a, a za tu cenu dobija se konzola koja je isključivo pravljena za držanje u ruci, a ograničenje je i što ne može da se poveže sa TV-om.

Naravno, Nintendo je napravio i mnogo unapređenja na novoj Switch Lite konzoli. Ona je osetno lakša od prve verzije (što se lako zaključi i po samom imenu), a kontroleri su postali deo konzole koji se ne može odvojiti. Takođe, Switch Lite verzija je dobila pravi D-Pad.

Popravljeno je i trajanje baterije, jer su upotrebili efikasnije čipove koji troše manje energije za rad. Novi Nintendo uređaj poseduje ekran osetljiv na dodir dijagonale 5,5 inča.

Sa softverske strane, običan Switch i Switch Lite su identični, a Nintendo tvrdi da i po performansama korisnici neće moći da primete razlike. Svi dodaci namenjeni za originalni Switch, poput Joy-Con kontrolera, Switch Pro kontroleri ili Poké Ball Plus će moći da se koriste i na Lite verziji, a tu su i Wi-Fi, Bluetooth i NFC konekcije.

Početak prodaje Nintendo Switch Lite konzole je 20.09.2019.