Horizon Forbidden West igrica za PS5 i PS4 konzole - Online prodaja dobra cena | Game Centar

HORIZON FORBIDDEN WEST PRODAJA CENA

Prodaja Horizon: Forbidden West igra po super ceni. Pridruži se Aloy u putu do Zabranjenog Zapada – veličanstvene i misteriozne granice iza koje se kriju nove tajnovite pretnje. Istraži daleke zemlje, izbori se sa većim i strahovitijim mašinama...

Set Ascending Direction

3 rezultata

Set Ascending Direction

3 rezultata

Horizon Forbidden West pričom se nastavlja šest meseci nakon događaja u Horizon Zero Dawn-u. Pridruži se Aloy u njenoj herojskoj Forbidden West avanturi - u prelepom, misterioznom ali i opasnom predelu koji skriva nove pretnje. Istražite daleke zemlje, borite se sa velikim mašinama koje izazivaju strahopoštovanje i upoznajte zadivljujuća nova plemena – vratite se u daleku budućnost i post apokaliptični svet Horizona. Zemlja umire. Žestoke oluje i nezaustavljiva misteriozne mrlje pustoše razbacane ostatke čovečanstva, dok se zastrašujuće nove mašine kreću po njihovim granicama.

Igra je ekskluziva za Sony PlayStation konzole, i možete je igrati na PS5 i PS4.

Horizon: Forbidden West igra po super ceni

Games 4 all kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji za porudžbine preko 2999 din. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.