Power Bank - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju odabranoj kategoriji.

Power Bank - prodaja eksternih baterija za mobilne i druge aparate // Super cena

Power Bank ( eksterne batrerije) po povoljnim i akcijskih cenama. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo eksterne baterije za mobilni (android, iphone). Ukoliko imate problema sa pražnjenjem baterije na vašem telefonu (Samsung, Iphone, Huawei...) power bank je pravo rešenje. U ponudi imamo punjače raznih dezena, dimenzija i najvažnije kapaciteta (5000mah/8000mah/10000mah/20000mah). Ukoliko planirate da idete na sunčane destinacije svakako najbolji izbor su solarni punjači za telefone.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem

PRODAJA TRUST TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

Kompanija Trust bavi se proizvodnjom gaming periferija za PC kompjutere. Trust GXT serija namenjena je gejmerskoj populaciji i e-sportistima. Svestranost je ono što krasi Trust kompaniju i može se reći da prave sve „od igle do lokomotive“. Cena artikala je pristupačna posebno kada se gleda odnos cene i kvaliteta. Vrlo kvalitetni gamepadi za PC, većinom mogu da radi i na konzolama. Trust slušalice odlikuje lep i originala dizajn, a izdvojili bi modele iz GXT 310 kao jedne od najjetinijih gaming slušalicama koje su pored računara kompatabilna i sa konzolama poslednje generacija (PS4, XBOX One, Nintendo Switch). Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.